Welkom op Hebbo!


Hebbo Hotel is een gratis virtuele wereld waar je kunt chatten, lopen, vrienden kunt maken en ontmoeten. Ook is het mogelijk om je eigen kamer in te richten.

In Hebbo Hotel maak je nieuwe vrienden. Chat met ze, speel een potje voetbal of help mee met het bouwen van een kamer. Het kan allemaal in Hebbo Hotel!

Bouw je eigen kamers, ruil je spullen, en doe mee aan fantastische competities! Word een van de rijkste in het hotel, doe mee met de rest en maak plezier.

Inloggen


Gebruikersnaam:


Wachtwoord:
Nog geen account?
Registreer je nu op Hebbo, doe mee en val op!

Hebbo volgens... Romy!


Hebbo hotel is een leuke plek met vriendelijke en gezellige mensen. Er is veel te doen zoals events en live radio! Verder kun je nu ook gaan solliciteren voor ranken, o.a Bouw- Spam- event Team, Mod, en Hobba.

Hebbo volgens... Quin!


Hebbo is een uniek retrohotel met aardige staff en ook natuurlijk leden. Hebbo is pas net nieuw dus wij zijn uiteraard ook bezig met spammen etc. we houden ook kleine leuke Evenementen ook hebben we een 24/7 Radio met de leukste nummers.

Hebbo volgens... Tears!


Hebbo is een geweldige plek waar je je zeker niet kan vervelen, ook de radio is een geweldig middel dat ervoor zorgt dat het hotel niet leeg blijft te staan!